Bra strandhotell i Grekland finner man på många ställen eftersom landet har rikligt med öar som har stränder. Standarden på strandhotellen är på grund av konkurrensen väldigt hög. Två av de bästa finner man på öarna Mykonos och Santorini. Båda hotellen har bra service och mycket att erbjuda sina gäster.

Mykonos Grand Hotel & Resort

Mykonos Grand Hotel & Resort är ett lyxhotell av romantisk och elegant stil. Personalen skapar en positiv upplevelse med service i toppklass. Hotellet har även en privatstrand och en pool där man kan ligga och sola. Det finns många olika rum att välja mellan och två restauranger att äta på.

Porto Zante Villas & Spa

Porto Zante Villas & Spa är ett femstjärnigt hotell som ligger på ön Zakynthos. Hotellet består av privatvillor vid en privat strand och ger gästerna en oförglömlig semester. Det är ett unikt hotell med inredning av Armani Casa och målningar gjorda av välkända greker. Hotellrestaurangen erbjuder det bästa från det grekiska köket.

Hotellet är barnanpassat och är därför ett bra val för familjer på semester. Dess många aktiviteter för barn ger föräldrarna möjlighet till egentid. Det gästerna oftast är nöjda med är personalen och den service hotellet erbjuder. Porto Zante & Spa har endast öppet under högsäsongen, vilken sträcker sig från april till oktober.

Categories: Uncategorized